Keramische terrastegels

Keramische terrastegels zijn de beste combinatie van kwaliteit, uitstraling en levensduur. Het materiaal is van dusdanige kwaliteit dat u het voor een leven koopt. Dit in tegenstelling tot betonnen tegels welke na ongeveer 10 jaar weer aan vervanging toe zijn. Keramische tegels behouden altijd hun kleur, zijn bestendig tegen vocht en eenvoudig te onderhouden. Hiermee geven keramische terrastegels enorme veel waarde aan uw tuin. U kunt voor altijd genieten van stijlvol Italiaans keramiek.

Soorten keramische tegels

De keramische terrastegels bij Sierbestratingvoordeel zijn er in twee soorten. De Kera full body en de Kera Twice.

Keramische terrastegels

Kera Twice

De serie Kera Twice van de producent Excluton bestaat uit twee delen. Een toplaag van 1cm dik keramiek blad met daaronder een betonnen laag van 4cm. Door deze combinatie kan de keramische terrastegel in een standaard zandbed verwerkt worden. Dit zorgt voor minder verwerkingskosten, zonder concessie te doen in kwaliteit.

Kera Full body

De naam zegt het eigenlijk al. Kera Full body is een keramische tegel welke bestaat uit volledig keramiek. Een 3cm dik keramieken tegel welke in een stabiliseert zandbed verwerkt dient te worden. Dit houdt in dat de toplaag van het zandbed een mix is van zand en een betonmortel. Hierdoor wordt de toplaag harder. Dit zorgt voor minder verzakking en blijft de keramische tegel beter liggen.

Kenmerken keramische terrastegels

De keramische tegels kenmerken zich vooral door de kwaliteit. De tegels zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Van heel warm tot heel koud, van veel regen tot kurkdroog. Ze zijn vorstbestendig en absorberen minder dan 0,05% vocht. Hierdoor is de tegel zeer bestand tegen mos- en schimmelvorming. Maar het grootste kenmerk is de kleurvastheid. Betontegels verliezen naar gelang de jaren de kleur. Bij tegels van keramiek is dit nooit het geval.

Onderhoudsvriendelijk

Keramische tegels zijn gemakkelijk te reinigen, zelfs met een hoge drukreiniger. Daarnaast zijn ze vuilbestendig, mos- en schimmelwerend en bestand tegen zuren en chemicaliën. U kunt de schoonmaakreiniger die u in huis gebruikt, ook gebruiken op uw tegels. Daarnaast kunt u zout strooien op een winterdag tegen de gladheid. Tevens is er door het antislip oppervlakte geen gevaar voor gladheid wanneer het veel heeft geregend.

Aanschaf keramische terrastegels

De prijzen voor keramische tegels liggen hoger dan betonnen tegels, maar u kiest dan ook voor geheel een andere kwaliteit. U kunt jaren langer genieten van dezelfde kleuren en uitstraling van uw terras wanneer u kiest voor keramische tegels. De investering spreid zich over meerdere jaren. Daarnaast zorgen keramische tegels voor een waardevermeerdering van uw woning/kavel.

 

Geniet voor altijd van stijlvol Italiaans keramiek

 • Kera Twice Cerabeton Cendre

  Kera Twice 90x90x5,8 cm Cerabeton Cendre

   84,95
 • Kera Twice Cerabeton Crayon

  Kera Twice 90x90x5,8 cm Cerabeton Crayon

   84,95
 • Kera Twice Cerabeton Gris 90x90

  Kera Twice 90x90x5,8 cm Cerabeton Gris

   84,95
 • Kera Twice Cerabeton Taupe

  Kera Twice 90x90x5,8 cm Cerabeton Taupe

   84,95
 • Kera Twice Fiammato Antracite

  Kera Twice 90x90x5,8 cm Fiammato Antracite

   84,95
 • Kera Twice Fiammato Gris

  Kera Twice 90x90x5,8 cm Fiammato Gris

   84,95
 • Kera Twice Fiammato Taupe

  Kera Twice 90x90x5,8 cm Fiammato Taupe

   84,95
 • Kera Twice Sabbia Beige 90x90

  Kera Twice 90x90x5,8 cm Sabbia Beige

   84,95
 • Kera Twice Sabbia Creme 90x90

  Kera Twice 90x90x5,8 cm Sabbia Creme

   84,95